Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

banner image
η κουζίνα μας
Ταβέρνα ο Κισσός | Εστιατόριο - Ταβέρνα Στενή Δίρφυος Εύβοια

Στην παραδοσιακή ταβέρνα μας “ο Κισσός” στην Στενή Δίρφυος, θα βρείτε ένα μοναδικό και πλούσιο μενού που παραμένει πιστό στην Ελληνική κουζίνα και δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των πιάτων που προσφέρει. Έτσι, στην ταβέρνα μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα γευτείτε καταπληκτικές γεύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Καθημερινά, με αγάπη και μεράκι μαγειρεύουμε και σας προσφέρουμε κρεατικά της ώρας όλων των ειδών και σουβλιστά, όπως γουρουνόπουλο, αρνιά, κοντοσούβλι, κοκορέτσι και πολλά ακόμα φαγητά από φρέσκα ντόπια κρέατα και διάφορους μεζέδες που μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά το αγαπημένο σας ποτό και να δημιουργήσουν ένα φανταστικό δείπνο. 

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των πιάτων μας είναι πάντα φρέσκα και ντόπια ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των φαγητών που σας προσφέρουμε. Εκτός όμως από το νόστιμο φαγητό και τις προσιτές τιμές το ευχάριστο περιβάλλον είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα της ταβέρνας μας.

 


 

Σας προσφέρουμε

προσεγμένο σέρβις και επιμελής φροντίδα για το κάθε πιάτο πριν ακόμη φτάσει στο τραπέζι σας. To προσωπικό με χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας με την ταβέρνα μας κάνει πάντα το καλύτερο που μπορεί για την εξυπηρέτησή σας.

Κάθε πιάτο είναι μοναδικό για εμάς αφού φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε, με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, μιας και με αυτό τον τρόπο έχουν δημιουργηθεί φιλικές σχέσεις και οι πελάτες - φίλοι μας, μας επισκέπτονται κάθε χρόνο ξανά και ξανά.

Φυσικά στην ταβέρνα μας η ποιότητα των φαγητών συνάδει με τις πολύ προσιτές τιμές μας.

 


 

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

 

 

 
επισκεφτείτε

την ταβέρνα μας στην Στενή Δίρφυος με την οικογένεια ή την παρέα σας
και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα σας ξανά δούμε.